Promo Zakelijk
Image default
Bouw en onderhoud

Diacom's universele diamantzaag voor beton: krachtige prestaties tegen een betaalbare prijs

Diamantzaagbladen zijn een onmisbare tool voor professionals die bezig zijn met het doorzagen van beton en steen. Deze tools maken precieze en snelle snijden mogelijk en zijn daarom ontzettend populair. Diacom, een toonaangevende leverancier van diamantgereedschappen, heeft een universele diamantzaag voor beton in hun assortiment. En het goede nieuws is: voor de maand februari is deze diamantzaag in de aanbieding met een korting van 35%!

De universele diamantzaag van Diacom is speciaal ontworpen voor het snijden van beton en steen. Dankzij de diameter van 350 mm kunnen zware taken eenvoudig worden aangepakt. Maar voordat u begint, is het belangrijk om enkele dingen in acht te nemen.

Zorg altijd voor schone oppervlakken op zowel het blad als het gereedschap. Vuil of puin kunnen leiden tot een snellere slijtage van het blad. Houd bovendien rekening met de juiste draairichting, aangegeven door de pijl op het blad. Het blad moet concentrisch draaien om optimaal te functioneren. Onjuiste positionering van de boorgaten of aandrijfassen kan leiden tot ernstige slijtage.

Zorg voor voldoende koelwater om de segmenten af te koelen en het snijafval af te voeren. Te weinig water kan leiden tot extra slijtage van de componenten.

Pas de snijdiepte aan volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Bij het snijden van beton en zeer harde materialen dient de zaagdiepte iets te worden verhoogd. Maak altijd een extra precieze eerste snede om ervoor te zorgen dat de snede recht is en om vastlopen te voorkomen.

Bewaar de zaag op een schone en droge plaats en inspecteer hem regelmatig op eventuele schade, zoals bladspanning, ontbrekende onderdelen of een versleten centraal asgat.

Met deze universele diamantzaag van Diacom kunt u snel en nauwkeurig door beton en steen snijden. En met 35% korting tijdens de maand februari is dit het perfecte moment om uw uitrusting aan te vullen. Profiteer snel van deze aanbieding en ontdek hoe deze diamantzaag uw klussen een stuk makkelijker maakt!

https://www.diacom.nl