Promo Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

De ongekende mogelijkheden van interactieve video

De ongekende mogelijkheden van interactieve video

Het videolandschap blijft zich ontwikkelen en dat zorgt ervoor dat er inmiddels heel wat interessante tools en mogelijkheden beschikbaar zijn. Om jouw videocontent nóg aantrekkelijker, unieker en waardevoller te maken. Één van deze mogelijkheden is interactiviteit. Een dynamische video, waarbij je in de video kunt klikken en interactie mee aan kunt gaan. Zo kun je er voor kiezen om de kijker door middel van keuzes die hij of zij maakt een eigen route door de video af te leggen. Maar je kunt interactiviteit ook gebruiken om bijvoorbeeld downloadknoppen, belknoppen, vragenlijsten of andere call to action elementen toe te voegen. Zo maak je het enorm laagdrempelig voor de kijker om over te gaan tot actie. Dat zorgt ervoor dat interactieve video een interessante marketingtool is.

De voordelen van een interactieve video

Een interactieve video laten maken loont zich en verdient zichtzelf terug. Nu horen wij je denken: hoe dan? Dat leggen we je graag uit. Interactieve video zorgt voor data. En deze data is waardevol. Zo zie je niet alleen hoe lang iemand jouw video heeft bekeken, maar ook wie, wanneer, waar mensen klikken, waar het meest op wordt geklikt, welke vragen het vaakst juist worden beantwoord en welke onderdelen onduidelijk zijn. Hoe meer interactiviteit je inbouwt met een bewust doel in je achterhoofd, hoe waardevoller de data wordt. Door al deze informatie kun je niet alleen jouw video steeds verder optimaliseren, door slimme vragen te stellen kun je jouw hele bedrijf optimaliseren en pijnpunten achterhalen. Daarnaast zorgt interactiviteit ervoor dat de informatie beter blijft hangen bij jouw kijkers. Ze zien namelijk niet alleen dingen, maar moeten er ook echt iets mee doen.

Een interactieve video laten maken? Doen!

Het produceren van een video en toevoegen van interactiviteit is iets wat vraagt om vakmanschap. Daarom adviseren wij het maken van een interactieve video uit te besteden aan een professioneel bedrijf met veel ervaring, zoals videomarketingbureau ZoomWorks. Hun team van marketeers en audiovisuele specialisten weet precies wat de do’s en don’ts zijn bij jouw interactieve video, welke mogelijkheden er zijn én hoe jij er voor kunt zorgen dat jouw video ook daadwerkelijk zijn doel gaat behalen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Wij raden je aan om eens een kijkje op de website van ZoomWorks te nemen of rechtstreeks contact met ze op te nemen. Een interactieve video laten maken bij videomarketingbureau ZoomWorks? Doen!

https://zoomworks.nl/interactieve-video-laten-maken/

Gerelateerde artikelen

3 Stickertechnieken voor het vergroten van je naamsbekendheid

Hoe maak je een productvideo met storytelling?

Voordelige en efficiƫnte manieren om reclame te maken