Promo Zakelijk
Image default
Auto-industrie

Autostickers voor je bedrijf bestellen? Lees deze handige tips

Autostickers voor het wagenpark van je bedrijf regelen

Oke je bent van plan om stickers voor je bedrijfsauto(‘s) te bestellen. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals het toevoegen van visuele illustraties aan het voertuig of het weergeven van een bedrijfslogo. Misschien is er een tijdelijke promotie die onder de aandacht gebracht moet worden of een openstaande vacature. Hiervoor kun je prima autostickers inzetten. Voor veel mensen is dit redelijk onbekend terrein. Daarom geven we je een aatal handige adviezen: 

Hoe weet je welke kwaliteit goed is voor autolak?

Er zijn verschillende soorten materialen die worden gebruikt voor autobestickering, waaronder monomeer vinyl en polymeer vinyl. Polymeer vinyl is van deze 2 de meest duurzame, langdurig bestand tegen weersinvloeden en gemakkelijk te verwijderen als dat nodig is. Daarnaast heb je nog wrapfolie, dit is een dunner materiaal dat vaak wordt gebruikt voor het toepassen van een full-color graphics op een auto die over een hele zijkant of achterkant komt. Deze stickers dienen echt door een specialist te worden aangebracht.

Het proces bij een autostickers kan variëren afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt en de grootte en complexiteit van de stickers. Het kan meestal worden uitgevoerd door een professionele autobestickering bedrijf of een ervaren doe-het-zelver met de juiste gereedschappen en vaardigheden. Het is belangrijk om zorgvuldig te plannen en te meten voordat u begint met het toepassen van stickers op een auto, zodat ze op de juiste plaats worden aangebracht en een professioneel uiterlijk hebben.

Waar moet je verder op letten bij het laten maken van autostickers?

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden als je overweegt om autostickers te laten aanbrengen:

  1. Kies een goede stickerleverancier: Zorg ervoor dat je een leverancier kiest die ervaren is en bekend staat om de kwaliteit van zijn producten. Let ook op de garantie die wordt aangeboden, zodat je weet dat je een goede deal krijgt.
  2. Kies het juiste materiaal: Er zijn verschillende soorten stickers op de markt, zoals vinyl, papier en folie. Zorg ervoor dat je het juiste materiaal kiest voor je specifieke toepassing, bijvoorbeeld vinyl voor buitengebruik en papier voor binnengebruik.
  3. Overweeg de plaatsing: Bepaal vooraf waar je de sticker wilt laten aanbrengen, zodat je zeker weet dat deze op een goede en zichtbare plek komt. Zorg ervoor dat de sticker op een gladde en schone ondergrond wordt geplakt om het beste resultaat te behalen.
  4. Bekijk de afmetingen: Zorg ervoor dat de sticker niet te groot of te klein is voor de beschikbare ruimte op je auto. Houd rekening met eventuele obstakels, zoals handgrepen of spiegels, die de sticker wellicht in de weg kunnen zitten.
  5. Kies een passend ontwerp: Bedenk wat voor soort sticker je wilt en kies een ontwerp dat bij je auto en persoonlijkheid past. Let ook op de kleuren en zorg ervoor dat ze goed bij elkaar passen.
  6. Laat het professioneel doen: Als je geen ervaring hebt met het aanbrengen van stickers, is het aan te raden om een professionele leverancier te zoeken die dit voor je kan doen. Zo voorkom je dat de sticker scheef of ongelijk aangebracht wordt, wat kan leiden tot een minder mooi eindresultaat. Zeker bij een bedrijfsbus bestickeren krijg je te maken met grote stickers en daar is wel enige ervaring bij nodig om het netjes uit te voeren.

 

 

 

 

 

https://autostickers.nl