Promo Zakelijk
Image default
Auto-industrie

Honeycombs

Met de wereldpremière van de ID. AERO concept car in China toont Volkswagen hoe de eerste volledig elektrische limousine van het merk eruit kan komen te zien. Volkswagen gaat het toekomstige model wereldwijd aanbieden in het hogere middenklassesegment. 

De neus van de ID. AERO is voorzien van de kenmerkende honingraatstructuren van de ID. familie – de zogeheten ID. Honeycombs. Wat de ID. AERO een geheel eigen gezicht geeft is ook een rondomlopende, smalle lichtstrook links en rechts van het verlichte VW-logo en boven de innovatieve IQ.LIGHT – LED-matrixkoplampen over het voorste gedeelte in de spatschermen en flanken.

Premium Private Lease Merken

Een nieuwe auto kopen is iets wat niet veel particulieren zich zomaar kunnen veroorloven. Zeker niet als het gaat om een premium merk als BMW, Audi, Mercedes of Volvo. Allemaal merken die door de hoge kwaliteit niet goedkoop zijn. En nu zijn veel van de elektrische modellen ook nog weer een stuk duurder dan de benzine uitvoeringen. Door het schaarse aanbod van occasions zijn die ook nog stevig aan de prijs. 

Een steeds populairder alternatief is prive leasen waarbij de leasemaatschappij de auto koopt. Het is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt je, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. 

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. 

Populaire premium merken om te leasen

Enkele premium automerken met aantrekkellijke lease aandiedingen zijn:

Hoe werkt het

Om te beginnen kies je de auto die het beste bij jouw situatie past. Je bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers dat je per jaar van plan bent om te gaan rijden. 

Bijtelling is alleen van toepassing wanneer een werkgever een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat een Private Lease overeenkomst als privé persoon wordt afgesloten en deze privé persoon zelf de leasekosten gaat betalen, is er dus geen sprake van bijtelling.

BKR registratie

Bij het BKR worden alle particuliere kredieten hoger dan € 250,- en met een minimale looptijd van één maand geregistreerd. Ondanks dat een Private Lease overeenkomst geen krediet is, wordt ook een Private Lease product geregistreerd bij het BKR onder een aangepaste code. De Private Lease overeenkomst wordt geregistreerd in het CKI-register (Centraal Krediet Informatiesysteem) van het BKR te Tiel. Die kan invloed hebben op andere kredieten die je wilt afsluiten, zoals een hypotheek. Houdt dit wel in het achterhoofd voordat je een overeenkomst aangaat.