Promo Zakelijk
Image default
Auto-industrie

Tijd voor een nieuwe werktas?

Nu het werken op kantoor steeds vaker afgewisseld wordt met thuiswerken, is een goede laptoptas niet geheel overbodig. Zo zorgt een goede laptoptas ervoor dat jij jouw laptop veilig en makkelijk kunt vervoeren van huis naar werk. Thuis was deze tas natuurlijk overbodig, je ben namelijk al op ‘kantoor’. Maar als je naar kantoor gaat, wil je natuurlijk wel dat jouw laptop zonder gebreken aankomt, zodat jij gelijk lekker aan het werk kunt. Tijd voor een nieuwe laptoptas dus! Om er verzekerd van te zijn dat je geen miskoop doet, geven wij in dit artikel enkele tips bij het vinden van een nieuwe laptoptas.

 

Onmisbaar voor jouw laptop

Een laptoptas is een van de belangrijkste accessoires voor jouw laptop. Tijdens het vinden van een geschikte laptoptas, is het belangrijk dat je op een aantal punten let. Zo moet een laptoptas natuurlijk praktisch zijn. Daarnaast wil je ook dat een laptoptas een mooie uitstraling heeft. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een laptoptas dames die jouw laptop de juiste bescherming geeft en er stijlvol uitziet, zodat jij altijd stijlvol naar het werk gaat. Let er ook goed op of de laptoptas geschikt is voor het formaat laptop dat jij hebt. Zo heb je laptoptassen die geschikt zijn voor 13, 15 of 17 inch laptops. De laptoptas moet daarnaast zacht zijn aan de buitenkant én binnenkant. Hierdoor beschermt de laptoptas tegen stoten en vallen en woorden ook direct krassen op de laptop voorkomen.

 

Extra beschermende voorzieningen

Laptoptassen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn er ook laptoptassen met extra beschermende voorzieningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra kussens of een band waarmee jij jouw laptop vast kunt zetten zodat deze niet meer kan verschuiven. Daarnaast kun je ook kiezen voor een laptoptas met extra opbergvakken. Dit is handig om jouw oplader of adapter in mee te nemen, net als documenten, een tablet en andere accessoires. Je kunt daarnaast ook nog kiezen voor een laptophoes. Door jouw laptop eerst in een laptophoes te doen wordt jouw laptop extra beschermd tegen krassen en vuil. Daarnaast is een laptophoes ook handig als jij jouw laptop in de hand mee wilt nemen.