Promo Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Bidons bedrukken voor een breed scala aan doeleinden

Het is helemaal niet zo gek dat bidons bedrukken vandaag de dag nog steeds een van de meest geliefde keuzes is onder bedrijfseigenaren. U kunt bidons namelijk inzetten voor een breed scala aan doeleinden. Denk hierbij aan een beurs, als relatiegeschenk of als onderdeel van het kerstpakket voor uw personeel. U leest de belangrijkste voordelen van het laten bedrukken van een bidon in dit artikel. 

U zorgt altijd voor een erg goede zichtbaarheid van het bedrijf

Als bedrijf doet u er maar al te graag alles aan om goed op te vallen en uzelf te onderscheiden van de concurrentie. Het is daarom slim om uw bedrijfsnaam te laten bedrukken op producten die regelmatig kunnen worden gebruikt. Bidons lenen zich erg goed om te gebruiken tijdens het sporten of op vakantie. Hierdoor zorgt u meten voor een erg goede zichtbaarheid van het bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor een praktisch model van kunststof of een stijlvol en luxe model van koper. De isolerende factor van dit laatste model zorgt er ook nog eens voor dat koude dranken nog langer en beter blijven gekoeld. Ideaal voor bijvoorbeeld een dagje naar het strand of een avontuurlijke wandeling door de bergen in het buitenland.

U heeft de keuze uit verschillende soorten modellen

Het beste van alles? U heeft de keuze uit verschillende soorten modellen. Naast dat er verschillende opties zijn op het gebied van het formaat van de bidon, heeft u ook de keuze uit verschillende soorten openingen en de vorm van de bidon. Hierdoor is er voor ieder altijd wel wat wils en zijn er dus ook verschillende bidons binnen verschillende prijsklassen te vinden. Heeft u op dit moment al een bepaalde voorkeur voor het formaat waar u graag een bedrijfslogo of een bedrijfsnaam op wilt laten bedrukken?

Laat uzelf altijd vrijblijvend informeren, bijvoorbeeld door een specialist zoals Promofit

Het is helemaal geen slecht idee om u een keer goed verder te laten informeren over het laten bedrukken van bidons voor uw bedrijf. Laat uzelf altijd vrijblijvend informeren, bijvoorbeeld door een specialist zoals Promofit. Een specialist weet namelijk als geen andere wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf en denkt altijd erg graag met u mee. Ook wordt er altijd netjes rekening gehouden met het budget dat u in gedachten heeft voor deze opdracht.

https://www.promofit.nl/