Promo Zakelijk
Image default
Bedrijven en samenleving

Fairybell kerstverlichting

Fairybell

Het wordt langzaam maar zeker weer winter in Nederland. Het moment van de donkere dagen voor kerst. Triest, donker en depressief worden sommige mensen hiervan. Maar dat is helemaal niet meer nodig! Je kan namelijk in de aanloop naar die donkere kerstdagen lichten ophangen die van de donkere sfeer een gezellige sfeer maken. Hierbij heb je alleen de kerstboom verlichting van Fairybell nodig. Deze verlichting gebruikt LED en kan daarmee een 3D beeld geven. Nu hoor ik je al denken. Ik heb helemaal geen dennenboom in mijn tuin. Geen zorgen, dat is ook helemaal niet nodig! We kunnen met behulp van LED verlichting heel veel creëren. Nu denk je vast dat dat enorme energierekeningen gaat opleveren. Ook weer dankzij LED valt dat reuze mee. Wat is Fairybell verlichting precies? Wat is LED verlichting. Wat is 3D verlichting en wat kan je er allemaal mee maken? Als je achteraf nog vragen hebt kan je deze altijd aan onze experts stellen.

Fairybell kerstverlichting

De kerstverlichting van Fairybell zijn lampen die gezamenlijk een kerstboom vormen. Er is dus geen echte kerstboom voor nodig. De lampen kunnen opgehangen worden aan bijvoorbeeld: een vlaggenstok, een deur of een muur. De verlichting geeft een optische 3D illusie die volgens sommigen het magische aan kerstmis geven. Wellicht ben je wel eens in een winkelstraat geweest waar kerstverlichting hangt over de straat. Deze kerstverlichting is dan ook bijzonder populair. En nu ook voor particulieren. Je hoeft de kerstverlichting niet perse in een vlaggenstok te hangen. In een grote loofboom staat de kerstverlichting ook prachtig. Het mooiste effect heeft de kerstverlichting in een overspanning (bijvoorbeeld over de straat of, als je dit hebt, de oprit.

Een Nederlands bedrijf en eenvoudig om op te zetten

Fairybell is een Nederlands bedrijf. Het is dan ook eenvoudig om de opzetinstructies te begrijpen. Waar je bij een traditionele boom al gauw uren was bent om de standaard lichtjes erin te hangen is de Fairybell verlichting relatief simpel op te zetten. Dat scheelt je een hoop werk. Kerstversiering voor buiten is niet echt een Nederlandse traditie . Het is over komen waaien uit de Verenigde Staten. In de Verenigde Staten wordt elk jaar ieder huis versierd. Hiermee wordt de kerstgedachte van vrede en Happy Time verspreidt naar de buren en de voorbijgangers. Nu is kerstverlichting ook in Nederland voor particulieren verkrijgbaar en mensen vinden het leuk en zijn enthousiast. Waar de kerstverlichting voorheen te vinden was in grote winkelstraten kan het nu dus ook in de tuin bij particulieren hangen.

Wat is LED verlichting

De lampen van Fairybell zijn LED lampen, maar wat is dat precies? LED staat voor Light-Emitting Diode. Dit is een halfgeleidercomponent die bij stroomdoorgang licht uitstraalt. Omdat LED verlichting vele kleuren kan geven (in principe alle kleuren) kan je er alles mee maken. LED bestaat namelijk uit de kleuren: blauw, rood en groen. Met deze basiskleuren kan je alle kleuren van de regenboog maken. Ook kan je met LED verlichting diepte creëren. Dit geeft de optische illusie dat er bijvoorbeeld een kerstboom onder staat. Daarnaast heeft LED verlichting nog twee voordelen. LED geeft namelijk geen warmte af en is zeer duurzaam. Doordat de LED geen warmte geeft is hij in vergelijking met gewone lampen zeer energiezuinig. Daarnaast gaat een LED lamp lang mee. Veel langer dan traditionele lampjes. En nog belangrijker, geen gezoek meer naar het ene kapotte bolletje in een wirwar van lampjes. Tevens is het mogelijk om LED te dimmen of intenser te laten branden. Hiermee kan je dus een 3D beeld maken.

Het magische gevoel voor jouw gasten

Het grootste voordeel van de Fairybell kerstverlichting is echter het magische winterlandschap dat het creëert. In de avond en nacht komt de verlichting het best tot zijn recht. De bezoekers zullen het zeker waarderen wat je met de tuin hebt gedaan. Ook al kostte het je niet zoveel tijd dan andere jaren. Natuurlijk is de verlichting uitstekend geschikt voor de wat luxere feesten of het kerstdiner. De verlichting geeft kerst en zeker de feesten een extra luxe gevoel. De Amerikanen hebben het wat dat betreft goed begrepen. Dankzij de LED verlichting kan ook jij het nu in huis halen.

Andere kerstverlichting voor buiten

Naast de kerstboom verlichting zijn er nog andere 3D figuren te krijgen voor buiten. 3D kerstverlichting voor buiten is ook verkrijgbaar in de vormen van een bol (kerstbal), kerstster, sneeuwvlok. Ook kan u de benodigdheden vinden om de kerstverlichting buiten te plaatsen zoals bijvoorbeeld een verlengsnoer, schemerschakelaar en tijdklok. Zelfs als je geen vlaggenstok in je tuin hebt staan kunnen wij zorgen voor de paal. Dit zijn slechts een paar opties. voor verlichting buiten. Vraag onze experts gerust om advies of mogelijkheden. Er is een hoop mogelijk.

Kerstversiering is in alle vormen en alle maten te verkrijgen. Ook kerstverlichting voor buiten wordt steeds populairder. We kennen het vooral uit de Verenigde staten waar je huis versieren bijna een sociale verplichting is. Aan de andere kant deel je heel openlijk de kerstvreugde met je buren en voorbijgangers. Door de LED verlichting kan er tegenwoordig veel meer zonder ook een enorme elektriciteitsrekening te krijgen. LED verlichting is duurzaam en in meerdere kleuren te verkrijgen. En dus ook in 3D. Met die 3D kan je de illusie van een kerstboom, kerstbal of kerstster creëren.

Geef de buurt een opkikker tijdens de donkere dagen voor kerst en versier jouw huis en tuin.