Promo Zakelijk
Image default
E-commerce

Post in stijl versturen

We kunnen er niet omheen dat de meeste communicatie digitaal gaat vandaag de dag. Toch versturen bedrijven nog regelmatig iets met de post. Als jij dat doet voor je bedrijf of onderneming, weet je misschien al het een en ander van bordrug enveloppen. Of je nu nieuwsbrieven of klein formaat producten verstuurt met de post vanuit je bedrijf of onderneming, je zal er enveloppen voor nodig hebben. Die kun je geheel in je huisstijl laten drukken zodat je ontvangers weten wat ze in de envelop kunnen verwachten. Daar lees je zo meer over, maar eerst meer over de bordrug enveloppen.

 

Zonder kreuken

Bordrug enveloppen voorkomen kreuken. Voor papieren die je wil verzenden die je netjes wil houden is dit cruciaal. Denk bijvoorbeeld aan foto’s of documenten die gelezen moeten worden door een computer. Een bordrug envelop heeft een rug van ‘bord’ – karton. Die kartonnen rug zorgt dat de envelop niet kan vouwen of kreuken, waardoor de inhoud van de envelop netjes en recht blijft. Mits je het juiste formaat envelop natuurlijk hebt. Het kleinste formaat bordrug envelop is C5. Het grootste formaat envelop dat je kunt kiezen is A2. Daar tussenin zijn nog 7 opties aan formaten. 

 

Meteen weten van wie het komt

Door je enveloppen te laten bedrukken, kun je aan de buitenkant al laten zien van wie de envelop komt. De ontvanger heeft dan waarschijnlijk direct een idee wat er in de post zit en hoe belangrijk het is. Daarnaast zien veel meer mensen natuurlijk een envelop voorbij komen en kun je hier mooi je bedrijfsnaam en -logo bekend maken bij een groter publiek. Het komt ook serieus over om dit te doen. Hier zijn nog veel meer formaten voor te vinden, al dan niet met vensters waardoor je niet op de envelop een adressering hoeft toe te voegen.