Promo Zakelijk
Image default
E-commerce

Top-down bottom-up plisségordijnen met elektrische bediening

Plisségordijnen zijn een verrassend veelzijdige vorm van raambekleding. Ze zijn er in vele soorten en maten. Verschillende soorten stoffen, structuren en afwerkingen maken dat er voor iedere smaak een plisségordijn is.

Verschillende bedieningsmogelijkheden van plisségordijnen

Plisségordijnen zijn er met handgreep, koord, ketting, maar er zijn ook elektrische plisse gordijnen. Deze plisségordijnen kunnen onder andere worden bediend met een afstandsbediening en een app op je telefoon. Het grote voordeel van deze plissés is dat je ze ook vanaf je vakantieadres of werk kunt aansturen. Je kunt hiermee ook meerdere plisségordijnen tegelijk bedienen, schema’s instellen en zelfs spraakgestuurd je plissés openen of sluiten.

Top-down bottom-up plisségordijnen

Een van de vele mooie opties van plissés, is om te kiezen voor het zogenaamde top-down bottom-up model. Hierbij is het ook mogelijk om de bovenkant van het gordijn te laten zakken. Hierdoor kun je spelen met lichtinval en privacy. Sinds kort is het ook mogelijk om een elektrisch bediend plisségordijn in dit model uit te voeren. Als je elke dag vanuit je vakantie je plissé net een beetje anders laat zakken, lijkt het net alsof er altijd iemand thuis is.

Elektrische plisségordijnen voor lichtstraten

Naast de plissés die verticaal dienen te worden geplaatst, zijn er ook plissés die speciaal zijn ontworpen om horizontaal te monteren. Deze zijn voorzien van een staaldraad geleiding, waardoor ze ideaal zijn voor bijvoorbeeld lichtstraten, plafondramen en koepels. Ook deze plisségordijnen kunnen worden voorzien van een motor. Deze kan via transformator worden aangesloten op het lichtnet, of zonder stroomvoorziening met oplaadbare batterijmotor worden aangestuurd.

Rolgordijnen met elektrische bediening

De meest verkochte vorm van raambekleding is toch wel het rolgordijn. In bijna ieder huis hangt wel een rolgordijn. Ze zijn vooral populair voor het verduisteren van de slaapkamer of het tegenhouden van de laaghangende zon.

 

Ook rolgordijnen zijn er in vele soorten en afwerkingen. Naast de keuze voor de verschillende stoffen, bijvoorbeeld transparant, screenstof, lichtdoorlatend of verduisterend, kun je kiezen voor een luxere afwerking met een ronde of vierkante cassette. Naast de standaard bediening met ketting, zijn er elektrische rolgordijnen. Deze rolgordijnen kunnen net als de elektrische plisségordijnen worden bediend met afstandsbediening of app op je telefoon of tablet.

Raambekleding voor brede ramen

Als je een heel breed raam hebt, dan denk je al snel dat er geen mooie passende oplossing is qua raamdecoratie. Toch zijn er mooie oplossingen voor grote raampartijen. Zo zijn er XL rolgordijnen, die ook geschikt zijn voor hele brede of hoge ramen. Daarnaast zijn aluminium jaloezieën met brede lamellen op maat te maken tot maar liefst vier meter breed met een maximaal oppervlak van 10 vierkante meter.

Online raamdecoratie advies

Als je op zoek bent naar raambekleding van hoogwaardige Nederlandse kwaliteit, dan kom je al snel uit bij de webshop van Marasol. Marasol is een klein familiebedrijfje uit Eindhoven, opgericht door vader Martin en dochter Anna. Als premium partner van het merk Verano kun je bij Marasol terecht voor solar zonwering en alle soorten raambekleding van het duurzame merk.

Anna heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het online adviseren van haar klanten. Door het bekijken van foto’s ziet ze snel wat wel en niet mogelijk is bij verschillende soorten raampartijen. Door je raambekleding en zonwering online bij Marasol te bestellen, het zelf in te meten en monteren, kun je veel geld besparen. Als je eerst wil zien wat je koopt dan kun je gratis en vrijblijvend kleurstaaltjes aanvragen via de website.

 

https://marasol.nl/elektrische-plissegordijnen/