Promo Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Voordelige en efficiënte manieren om reclame te maken

 

We leven in tijd dat hygiëne belangrijk is. Hierbij willen we onszelf zoveel mogelijk beschermen tegen factoren van buitenaf die op onze gezondheid van invloed kunnen zijn. Maar ook de bescherming richting collega’s en klanten is belangrijk. Als je daar als ondernemer op in wilt spelen, bijvoorbeeld met relatiegeschenken, dan kun je met verschillende producten voordelig en efficiënt bescherming bieden en gelijktijdig reclame maken. Waarbij je ook nog eens inspeelt op de actualiteit.

Snoep met logo

Een zoet relatiegeschenk is altijd welkom. Mensen houden van snoep, onder het werk of als versnapering tijdens een uitstapje. Het geeft een gevoel van luxe als het snoepje in een mooie pot of verpakking zit. Daarnaast geven voorverpakte snoepjes, zeker als meerdere mensen uit dezelfde pot pakken, een hygiënischer gevoel. En op die behoefte kun je als ondernemer goed inspelen door snoep met logo uit te delen. Je kiest er bijvoorbeeld voor om een kleine glazen pot met deksel te laten bedrukken. Dan heeft de ontvanger een eigen potje snoep met logo waarvan de snoepjes als ze op zijn, ook weer bijgevuld kunnen worden. Maar je kunt ook snoep met logo kiezen in de vorm van een doosje met chocolade eieren. Of een reep chocolade. De wikkel die om de reep zit is van 100% gerecycled papier. Zo geef je met snoep met logo ook nog een duurzaam relatiegeschenk.

Mondkapjes bedrukken met je bedrijfslogo

Tijdens evenementen die je organiseert om je nieuwe product te introduceren is het mondkapjes bedrukkenniet alleen nuttig als relatiegeschenk. Het heeft ook gevoelswaarde, omdat je bijdraagt aan het gevoel van bescherming van je klanten. Daarnaast nemen de klanten het mondkapje mee naar huis of ze gebruiken het op plaatsen waar meerdere mensen bij elkaar komen. Zo bereik je met mondkapjes bedrukken dat je bedrijfslogo niet alleen tijdens het besloten evenement zichtbaar is, maar ook nog daarbuiten. Mondkapjes bedrukken kun je ook toepassen voor je eigen werknemers. Door deze beschikbaar te stellen aan je personeel draag je bij aan de veiligheid van je medewerkers en daarnaast maken ze ook reclame voor je bedrijf als ze onderweg zijn.

Een groot gebaar voor een klein budget

Zowel snoep met logo als mondkapjes bedrukken zijn voor jou als ondernemer een hele efficiënte manier van reclame maken. De kosten van deze relatiegeschenken zijn relatief laag. Je kunt zowel het snoep met logo als de mondkapjes bedrukken in grote en kleine oplages bestellen. Waarbij natuurlijk geldt dat hoe meer je er bestelt, hoe lager de prijs per stuk is. Doordat de beide producten heel eenvoudig uit te delen zijn, en ook bij iedere gelegenheid passen, is het ook nog eens gemakkelijk inzetbaar. Je hoeft geen rekening te houden met een bepaald thema rond je product, of het doel van een evenement. Het enige dat belangrijk is, is dat je met deze relatiegeschenken mensen een goed gevoel kunt geven. Waarbij ze niet alleen zelf aan jouw bedrijf denken als ze een snoepje pakken of naar buiten gaan, maar andere mensen ook kunnen laten profiteren. Of het nu om een traktatie gaat, of om bescherming van de gezondheid.