Promo Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

3 Stickertechnieken voor het vergroten van je naamsbekendheid

Je bent niet online, je wilt niet online zijn, je wilt gewoon genieten van de wereld om je heen! Er zijn ontelbare keren dat dat gebeurt. Je bent niet de enige. Dit is wanneer sticker marketing interessant wordt. Stickers zijn immers opvallend en in het oog springend, nietwaar? Jouw bedrijf heeft sticker marketing nodig, en wij zullen je vertellen waarom. Laten we je hier dus meer vertellen over dit speciale drukmedium.

1. Zorg ervoor dat jouw stickers zelf hun winsten boeken

Een goed ontworpen sticker kan op zichzelf al winst maken. Stickers uitdelen is een geweldige manier om je merk onder de aandacht te brengen, maar je kunt ook stickers gaan verkopen. Geliefde merken kunnen hun stickers op een creatieve en unieke manier ontwerpen, zodat klanten geen moeite hebben om ze te kopen.

In feite zijn er mensen die staan te springen om creatieve en opvallende stickers! Veel mensen willen hun laptop, skateboard, auto of ander product namelijk een persoonlijk tintje geven. En een verzameling stickers kan daar perfect voor zijn. Bovendien wordt je beloond met stickers die fungeren als wandelende marketing en overal op geplakt kunnen worden, van waterflessen tot mobiele telefoons.

2. Stickers verhogen de klantenbinding

Stickers kunnen ook fungeren als een waardevol klantengeschenk in plaats van alleen als een marketinginstrument. Door stickers uit te delen, hebt je een manier gevonden om “dank je” te zeggen tegen jouw klanten. Stickers zijn geweldig omdat ze kunnen worden uitgedeeld samen met de producten die jouw klanten kopen. Door stickers weg te geven die passen bij de levensstijl van jouw doelgroep, vergroot je de kans dat zij zich met jouw merk zullen bezighouden en er positief over zullen praten. Als je jouw eigen stickers online wilt ontwerpen en ze gemakkelijk en in grote hoeveelheden voor uw doeleinden wilt gebruiken, kijk dan eens naar stickers laten maken voor meer informatie.

3. Probeer meer dan één stickerontwerp te ontwerpen

Het is ook verstandig om meer dan één stickerontwerp beschikbaar te hebben en jouw klanten het ontwerp te laten kiezen dat zij mooi vinden. Niet alleen zullen jouw klanten meer plezier beleven aan het kiezen van hun favoriet, maar je weet ook precies welke stickers jouw doelgroep meer doen aanspreken. Post je stickers op sociale media en vraag je volgers welke stickers zij het mooist vinden. Op die manier zul je jouw volgende stickeractie nog beter aankunnen en erin slagen om stickers een vast onderdeel van je bedrijfssucces te maken!