Promo Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Je bedrijf beter op de kaart zetten op een leuke manier

Wil je een succesvol bedrijf hebben dan is het belangrijk dat je opvalt. Bij zowel je doelgroep als bij bedrijven waar je mee samen wilt werken. Ondernemen betekent onderhandelen en dat gaat een stuk beter wanneer je een bedrijf hebt met een goede reputatie. Met de tips uit dit artikel zet jij jouw bedrijf op een leuke, informele manier op de kaart.

De beste zakelijke contacten zijn informeel

Op een zakelijke manier met elkaar omgaan is een efficiënte manier van zakendoen maar kan ook erg onpersoonlijk aanvoelen. Door aan een informele relatie met zakenpartners te werken is de kans op langdurig samenwerken dan ook een stuk groter. Voor veel bedrijven werkt dit het beste wanneer zij zich op de lokale markt richten. Dan kun je successen en mijlpalen binnen je bedrijf makkelijker delen en vieren met anderen uit de omgeving.

Organiseer een bedrijventoernooi

Een manier om jezelf en je bedrijf in de kaart te spelen bij bedrijven en (potentiële) klanten is door een bedrijven toernooi te organiseren, compleet met sportprijzen en een gezellige barbecue na afloop! Een voetbaltoernooi voor de horeca met een bijpassende voetbalbeker. Of een volleybaltoernooi in de zomer met een gouden medaille voor de deelnemers. Je kunt er je eigen draai aan geven maar hou wel rekening met het weer! Afhankelijk van de tijd van het jaar kun je soms beter een toernooi op een binnen locatie organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een zaalvoetbaltoernooi, compleet met kampioensschaal!

Talloze teambuildingactiviteiten mogelijk

Niet alleen andere bedrijven, ook je eigen personeel is belangrijk. Een bedrijf draait immers op zijn personeel, nietwaar? Goed samenwerken is dan ook onmisbaar voor een gezellig werksfeer. Organiseer daarom van tijd tot tijd een teambuilding activiteit. Dat kan iets fysiek actiefs zijn, zoals een escape room. Maar er zijn tegenwoordig ook hele leuke business games op de markt. Dit zijn bordspellen waarbij de deelnemers samen moeten werken om te winnen, in plaats van tegen elkaar te spelen. Je kunt er zelfs een toernooi van maken, met een mooie bokaal voor de winnaar.