Promo Zakelijk
Image default
Marketing en reclame

Stoepborden bedrukken: voordelen & mogelijkheden

Zoek je een goede manier om reclame te maken voor je eigen bedrijf of winkel? Overweeg dan om stoepborden te bedrukken via een professionele aanbieder, zoals Expofit. Een stoepbord is een bord waarmee je reclame kunt maken. Onder aan zit meestal een zwaar gewicht, om omwaaien te voorkomen. Het bedrukken van stoepborden biedt diverse voordelen. Fijn is verder dat er veel mogelijkheden zijn op dit gebied. Maar wat is er nu precies zo leuk aan het bedrukken van stoepborden? En wat is er op dit vlak allemaal mogelijk? Lees snel verder voor de antwoorden op deze vragen.

Extra klandizie werven met een of meer stoepborden

Een van de grootste voordelen van stoepborden bedrukken, bijvoorbeeld via Expofit, is het feit dat dit een prima manier is om klandizie te werven. Geïnteresseerden, klanten of zakenrelaties lopen niet zomaar jouw winkel of bedrijf binnen, maar moeten gelokt worden. Door een of meer stoepborden te plaatsen bij de ingang van je bedrijf, of op iets grotere afstand kan ook, lok je meer mensen jouw winkel of bedrijf in. En dat levert je uiteindelijk meer omzet op. Natuurlijk is niet elke kijker een koper, maar hoe meer kijkers je binnenhaalt, hoe groter de kans op extra omzet is.

Flexibeler ondernemen met stoepborden

Een stoepbord van Expofit gebruiken is onder retailers ook populair, omdat deze borden flexibel ingrijpen mogelijk maken. Je kunt in stoepborden posters stoppen, bijvoorbeeld als je tijdelijk een speciale actie aanbiedt. Doe je als winkelier bijvoorbeeld mee aan een plaatselijke actieweek, dan kun je na die week de poster verwijderen en er een andere poster instoppen. Een slim idee is om standaard een poster achter de hand te hebben, waar jouw bedrijfsnaam en -logo op staan. Zo wordt jouw bedrijf of winkel bekender in de directe omgeving en weet het winkelend publiek jouw onderneming gemakkelijker te vinden.

Een voordelige keuze die veel mogelijkheden biedt

Een grote pre van een stoepbord kopen, is dat dit – los van de posters die je erin stopt – een eenmalige investering is. Stoepborden, bijvoorbeeld via Expofit, zijn gezien hun effect voordelig in de aanschaf. Koop je een of enkele van deze borden, dan ben je qua kosten klaar. Alleen de kosten voor het drukken van speciale posters moet je dan nog betalen. Verder zijn er qua ontwerp veel opties als je een passend stoepbord voor jouw bedrijf zoekt. Of het nu gaat om een rechthoekig, vierkant of driehoekig bord: het is allemaal mogelijk!

https://www.expofit.nl/