Promo Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een bedrukte doos op maat

Wat je ook voor producten verkoopt, je zal ze moeten verzenden. Doorgaans wordt dat natuurlijk in dozen gedaan. Dan is het een mooi idee om dit in de variant van een bedrukte doos op maat te doen. Daarmee geef je natuurlijk meteen aan van waar het pakketje is, wat fijn is voor de ontvanger en goed is voor je eigen promotie, maar er zitten nog meer voordelen aan zo’n bedrukte doos op maat. Je bestelt je bedrukte dozen op maat bij Superdoos. Je leest hier meer over de voordelen van een bedrukte doos op maat.

 

Duurzame keuze

Bij je verpakkingsmateriaal denk je misschien niet meteen aan de duurzame keuze. De impact van pakketjes die rondgereden worden en per vliegtuig gaan dragen niet bepaald positief bij aan het milieu. Eén van de manieren om daarin toch een duurzame keuze te maken is dus met een bedrukte doos op maat. Superdoos maakt enkel dozen op maat. Dat betekent dat je altijd precies het formaat dozen krijgt dat nodig is om jouw producten te verpakken en verzenden. Daardoor verspilt Superdoos geen karton. 

 

En jij hoeft geen onnodig vulmateriaal te gebruiken om je producten te beschermen. Omdat je dozen niet te groot zijn en gevuld moeten worden met extra materiaal om je producten te beschermen, kunnen er meer dozen in dezelfde vracht mee en hoef je geen extra materiaal te gebruiken. 

 

Bedrukte dozen

De dozen zijn daarnaast bedrukt. Jij bepaalt de bedrukking voor jouw dozen. Je kunt je bedrijfslogo of bedrijfsnaam bijvoorbeeld laten drukken op de dozen. Je kiest ook zelf of je voor witte of bruine dozen gaat. Zo kun je je verpakkingsmateriaal volledig laten passen bij de uitstraling van je bedrijf. Zo draagt het ook nog bij aan de feel en look van wat je wil uitstralen met je bedrijf.