Promo Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Outsourcing: IT Beheer, Cybersecurity en Managed Services

Ultimum is een unieke full-service IT-dienstverlener opgericht en gevestigd te Almere. Als organisatie streven we naar een veilige, betrouwbare en verbonden samenleving. Deze visie komt overeen met die van grote klanten als eBay, Shell, KPN en ING. Ook overheidsinstanties en zorginstellingen vertrouwen Ultimum op Ultimum als het aankomt op outsourcing van IT Beheer, Cybersecurity en/of Managed Services.

Als organisatie met 25 jaar ervaring is Ultimum uitgegroeid tot één van de grootste spelers van Nederland. Met betrokken en professionele medewerkers zorgen we dagelijks voor een spectrum aan IT diensten, zoals managed services, helpdesk, incident response, SOC Monitoring, systeembeheer, werkplekbeheer en diverse andere oplossingen.

Door de centrale organisatie kennen onze medewerkers korte lijntjes en kunnen wij snel schakelen. Zo heb je bij Ultimum direct contact met een specialist, waardoor wij 95% van de incidenten direct en op afstand oplossen.

Ertoe doen: IT Beheer, Cybersecurity en Managed Services

Als betrokken partner willen wij ertoe doen voor onze klanten, de regio en samenleving. Hierdoor kenmerken wij ons als flexibel en oplossingsgericht. Zo zien wij kansen bij uitdagingen en is er voor elke situatie een oplossing.

Door onze ervaring en expertise zijn wij bekend met de mogelijkheden en vinden snel een een passende oplossing. Na een korte intake bespreken we de doelstellingen en stellen een tijdlijn en plan van aanpak op.

Ultimum doet waar het goed in is, zodat de klanten dit ook kunnen doen. Met de nieuwste technologie zorgen wij dat de ICT-omgeving voldoet aan de huidige behoefte en klaar is voor de toekomst. Kies ook voor een future-proof ICT-omgeving en plan een gesprek met een specialist van Ultimum.

Results driven by IT

Voor (middel)grote, complexe organisaties in Nederland zijn wij al de belangrijkste speler als het gaat om het ontwerpen en realiseren van een veilige en een futureproof digitale infrastructuur. Dit levert voor u digitale onafhankelijk en wendbaarheid op als resultaat. Daarbij gaat outsourcing vaak gepaard met een kostenbesparing. Je hoeft namelijk niet continu te investeren in hardware, personeel, onderhoud en licenties.

Werkgever voor IT-specialisten in de Detachering

Met het uitgebreide netwerk zorgt Ultimum al 25 jaar lang voor hoogwaardig IT personeel. Al sinds de oprichting in 1997 is Ultimum uitgegroeid tot dé IT-partner en werkgever met kennis van cybersecurity en outsourcing.

Detachering is het grootste en belangrijkse onderdeel van de organisatie. Dit voornamelijk, omdat Ultimum over geschikte collegas voor elke klus beschikt.

Bekijk ook de Topics van Ultimum.

https://ultimum.nl