Promo Zakelijk
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tips voor het laten maken van een bedrijfsfilm

Beelden zeggen meer dan woorden. Om jouw bedrijf te laten zien, kan een bedrijfsfilm hét perfecte middel zijn. Een bedrijfsfilm laten maken, kan ingewikkeld zijn. Daarom heb je een partij nodig die precies weet hoe je de unieke kenmerken van jóúw bedrijf vastlegt. In dit artikel geef ik daar meer informatie over.

Waarom een bedrijfsfilm maken?

Een bedrijfsfilm is dé perfecte manier om een boodschap over te brengen. Zowel extern als intern. Zo kan je met een bedrijfsfilm terugblikken op mooie projecten óf juist vooruitblikken naar nieuwe projecten. Of denk aan een recruitment- of productvideo. De mogelijkheden met film zijn eindeloos.

Hoe gaat het maken van een bedrijfsfilm?

Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal, de film moet het verhaal van jouw bedrijf overbrengen. Het is belangrijk om de video aan te passen op jouw doelgroep. Om te bepalen welke boodschap naar voren komt in de video, wordt er een script gemaakt. Wanneer je akkoord bent met het script, begint een productieteam met alle voorbereidingen. Daarna volgen filmdagen. Na afloop van het filmen begint het bewerkproces. Eventueel worden de beelden aangevuld met animaties.

Bij wie laat je de film maken?

Het is vooral belangrijk dat je een partij kiest waar je vertrouwen in hebt. Zij moeten jouw visie kunnen overbrengen. Brndz maakt bedrijfsfilms voor uiteenlopende bedrijven. Van commercials tot interne documentaires. Ze beschikken over een filmteam dat bestaat uit ervaren filmmakers en jonge creatievelingen. Ook hebben ze een eigen studio waar ze vette beelden kunnen maken.