Promo Zakelijk
Image default
Grote bedrijven

Succesvol adverteren op straat? Kies voor een led scherm

Succesvol adverteren op straat? Kies voor een led scherm

Adverteren is natuurlijk niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. Waar het voorheen veelal gebeurde met flyers en folders, zien we steeds vaker dat zich dit verplaatst naar het online gebeuren. Toch blijkt, dat voor bij lokale winkeliers adverteren middels een billboard of led scherm vaak nog het allerbeste werkt. Vooral wanneer je in een winkelcentrum gepositioneerd bent, dan is het vaak de meest effectieve manier om mensen met een interessante actie je winkel in te lokken. Een 1+1 gratis is vaak niet iets waar mensen middels een reclame op het internet voor naar je winkel komen. Uitzonderingen daargelaten uiteraard. Om je een idee te geven wat een led display allemaal voor je kan betekenen, hebben we een aantal voordelen voor je op een rijtje gezet.

Je bent eerder zichtbaar

Je kunt je voorstellen, dat wanneer je in een drukke winkelstraat zit met je winkel, je niet het verschil zult gaan maken met enkel en alleen een aantal aanplakbiljetten aan de ramen. Door het gebruik van een led display of zelfs led wall, zal je zien dat de aandacht veel sneller en eerder op je gevestigd zal zijn. Zo kun jij jezelf onderscheiden van de rest en nog belangrijker, kun jij je potentiële klanten laten zien wat jij allemaal te bieden hebt. Kortom, zeker een aanrader dus.

Goedkope manier van adverteren

Je hoeft er uiteraard niet per se voor te kiezen om bij je eigen winkel of bedrijf te adverteren. Vooral niet wanneer je op een afgelegen plek zit, waar weinig tot geen mensen langskomen. Je kunt er daarom dus ook voor kiezen om een mobiel led scherm te plaatsen. Zo kun je zelf bepalen waar je deze neerzet en kun je uiteraard indien mogelijk op voor jouw een strategische plek adverteren. Het grote voordeel is, dat je dus niet honderden of zelfs duizenden flyers hoeft te laten drukken en deze vervolgens te moeten verspreiden om mensen te laten weten wat je kunt, doet en te bieden hebt. 

Eenvoudig een snel geïnstalleerd

Het programmeren van een led display is werkelijk heel eenvoudig. Kind kan de was doen wordt er ook wel eens gezegd. Vooral wanneer je voor alleen een tekst display gaat, is het vaak in een aantal minuten geregeld. Uiteraard is het aan jezelf of je ervoor kiest om een led scherm te kopen of te huren. Via www.leddisplayexpert.nl kun je zowel een led display kopen als huren en kunnen ze je exact vertellen wat in jouw specifieke geval het beste is om te doen.

Is een led display iets voor mij?

Een led display is werkelijk voor iedereen geschikt. Het maakt namelijk niet uit of je nu buiten wilt adverteren of binnen. In beide gevallen zijn er geschikte schermen die passen bij jouw specifieke behoefte. Wel is het raadzaam om voor jezelf na te gaan wat je daadwerkelijk wilt laten zien aan de mensen. Wanneer het enkel een verandering van de openingstijd is, dan doe je er wellicht verstandig aan om dit op een andere manier te doen. Heb jij iedere week een nieuwe actie, dan is het natuurlijk wel een perfecte manier om een led scherm in te zetten voor het promoten van je bedrijf.