Promo Zakelijk
Image default
Horeca

Luxe catering van Oester eXclusief

Of het nu gaat om een chique borrel, bruiloft, bedrijfsfeest, beurs, festival of jubileum, de toevoeging van luxe catering met oesters, kaviaar en champagne brengt een ongeëvenaarde elegantie naar uw tafel. Deze ervaring verwent niet alleen de smaakpapillen maar voegt ook een gevoel van verfijning en grandeur toe aan elke gelegenheid.

Vraag offerte aan

Onze service is flexibel en we komen graag bij u langs. Neem contact met ons op om beschikbaarheid te bespreken, en wij zullen samen uw wensen, het aantal gasten, de locatie en de tijdsduur doornemen om een vrijblijvende offerte op te stellen.

Luxe catering met oesters

Oesters: Een Delicatesse Uit de Zee

Als symbool voor luxe en verfijning zijn oesters een must-have voor stijlvolle evenementen. Onze luxe catering service serveert verse delicatesse op locatie, waaronder de exclusieve Irish Mohr, Oesterij Special, de verfijnde Fine de Claire, of de bruisende smaak van de Zeeuwse Creuse.

  • Irish Mohr: €3,60 per stuk
  • Oesterij Special: €3,20 per stuk
  • Zeeuwse Creuse (onze favoriet): €2,85 per stuk
  • Fine de Claire: €2,60 per stuk

Onze deskundige oestermannen en oestermeisjes, uitgerust met oestermes en garneringen, zullen uw gasten verwennen en de kunst van het serveren van deze zeevruchten laten zien. Dit voegt niet alleen elegantie toe maar creëert ook een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Kaviaar: Een Symfonie van Verfijning

De eitjes geoogst van de steur worden beschouwd als een van de meest exclusieve delicatessen ter wereld. Als luxe cateraar serveren wij Royaal Kaviaar Platinum, waarbij we ongeveer 8 gram per persoon aanraden tegen een prijs van €1,50 per gram.

Champagne: Bubbels van Vreugde

Niets straalt meer feestelijkheid uit dan champagne. Gecombineerd met luxe hapjes zoals oesters en kaviaar zorgt dit voor de perfecte combinatie en een ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten. Wij adviseren graag over een passende champagne bij uw feest of evenement voor de optimale ervaring.

  • Champagne Lamotte Brut, vanaf 150 glazen: €1450,-
  • Champagne Moet & Chandon Brut Imperial, vanaf 150 glazen: €1450,-
  • Champagne Veuve Clicquot Brut, 150 glazen: €1650,-

Laat ons uw evenement omtoveren tot een culinair hoogtepunt met onze luxe catering, waarbij we de smaakpapillen prikkelen en een gevoel van verfijning toevoegen aan elke gelegenheid.

X

https://www.oesterexclusief.nl