Promo Zakelijk
Image default
Horeca

Thuis heerlijke wafels maken

Thuis heerlijke wafels maken

Met het Beste Wafelijzer kun je thuis heerlijke wafels op tafel zetten. Wafels zijn de laatste jaren erg populair geworden en het is ook een heerlijke verwennerij bij het ontbijt. Daarnaast kun je ook grote wafels maken die je als toetje op tafel serveert met kersen, aardbeien, slagroom of wat je ook maar lekker vindt. Je kunt eindeloos variëren en voor iedereen de perfecte smaak maken. Er is alleen heel veel keuze, want wafelijzers kunnen van verschillende materialen gemaakt zijn. Voor de echte Luikse en Brusselse wafels heb je een luxer apparaat nodig als voor ontbijtwafels. Er zijn ook mensen die 2 wafelijzers of meer in huis hebben. Dit omdat ze dan meer wafels kunnen maken of juist verschillende wafel soorten.

Waar moet je op letten?

Als je een wafelijzer gaat kopen dan zijn er veel dingen waarop je zou kunnen letten. Zo hebben ze vaak verschillende standen, maar ook soms verschillende bakvormen. Je kunt vaak met 1 apparaat meerdere wafel soorten maken. Sommige soorten kun je alleen met een specifiek apparaat maken en deze wordt dan ook vaak apart aangeschaft. Het budget is meestal de leidraad in de keuzes. Met een ruimer budget heb je namelijk meer keuze en ook meer functies. Echter als je het apparaat niet vaak gebruikt dan heb je ook niet zoveel keuze nodig. Ook de styling en de antislip voetjes spelen een grote rol in de keuze. Dit omdat iedereen een ander interieur heeft.

Scoor hem voor de beste prijs

Bij 5top hebben wij een top 5 samengesteld van de wafelijzers. Hierbij hebben we gekeken naar de mogelijkheden, maar natuurlijk ook naar de prijs. Zo kan ieder budget slagen met de aankoop van een wafelijzer. Daarnaast hebben wij korte beschrijvingen gemaakt zodat je in een oogopslag ziet wat je gaat kopen.