Promo Zakelijk
Image default
Onroerend goed

Vermogen beleggen in buitenlands vastgoed

Investeren in buitenlands vastgoed is een populaire manier om uw vermogen uit te breiden en te diversifiëren. Het biedt talloze mogelijkheden, van de aankoop van een tweede woning voor persoonlijk gebruik tot de deelname aan vastgoedontwikkelingsprojecten.

Bekijk ook: vastgoedprojecten in buitenland

Wanneer u advies wilt inwinnen over beschikbare of komende projecten, kunt u altijd contact opnemen met FIRST. Zij zijn gespecialiseerd in Zwitsers vastgoed, maar verzorgen ook de aan- en verkoop van diverse projecten in Italië en Montenegro.

beleg vermogen in buitenland

Beleg in buitenlands vastgoed

Hieronder staan enkele belangrijke overwegingen bij het investeren in buitenlands vastgoed.

 1. Locatie: Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een buitenlands vastgoedobject is de locatie. Dit omvat zowel de geografische locatie als de locatie ten opzichte van bezienswaardigheden, winkels, restaurants en andere voorzieningen. Een goede locatie is een belangrijke factor voor de verkoopbaarheid en waardestijging van het vastgoed.

  Een specialist, makelaar of bemiddelaar kan ondersteuning bieden bij het vinden van geschikte woningen voor uw doel, behoefte of wensen.

 2. Wet- en regelgeving: Investeren in buitenlands vastgoed brengt specifieke uitdagingen met zich mee, waaronder de aanpassing aan de lokale wet- en regelgeving. Het is belangrijk om u te verdiepen in de lokale wet- en regelgeving en deze te begrijpen voordat u begint met investeren.

  Eveneens bij de wet- en regelgeving voorkomt een specialist (kostbare) conflicten, door problemen vroegtijdig te tackelen of voorkomen.

 3. Financiën: Investeren in buitenlands vastgoed vereist de beschikbaarheid van financiële middelen, inclusief de kosten voor de aankoop, onderhoud en verbetering van het vastgoed. Het is belangrijk om uw financiële situatie grondig te beoordelen voordat u besluit om in buitenlands vastgoed te investeren.

  Vraag altijd naar de finacieringsmogelijkheden. Zo kan dit gunstiger zijn dan volledig investeren vanuit eigen vermogen of wellicht zijn er meer woningen mogelijk en is rendement extra te verhogen middels verhuur.

 4. Verhuurmogelijkheden: Als u besluit om uw buitenlands vastgoed te verhuren, is het belangrijk om de verhuurmogelijkheden en de daarmee gepaard gaande verantwoordelijkheden te overwegen. Dit omvat zaken als verhuurbeheer, verzekeringen, fiscale verplichtingen en het vinden van geschikte huurders.

 5. Onderzoek: Het is belangrijk om grondig onderzoek te doen naar de verschillende mogelijkheden voor buitenlands vastgoedinvesteren, inclusief de bekijk van verschillende vastgoedmarkten, de vergelijking van prijzen en de analyse van de waardestijging van het vastgoed in verschillende locaties. Het is ook verstandig om deskundig advies in te winnen van een vastgoedmakelaar, een advocaat of een financiële planner.

Ontdek de mogelijkheden van buitenlands vastgoed en beleg vermogen veilig. Vraag een specialist van FIRST. naar actuele mogelijkheden.

https://firstandsecondhomes.com